Bescheiden terras van www.123sierbestrating.nl

Bescheiden terras van www.123sierbestrating.nl

logo-123sierbestratingHet is nu bijna een jaar geleden dat ik dit heerlijke huis kocht – helemaal voor mijzelf. Het is een wonder dat ik het Ć¼berhaupt op heb kunnen brengen, maar het stond al jaren te koop en was dus aardig in prijs gezakt. Enkele jaren terug had ik het me echt niet kunnen veroorloven en ik besef me dus echt dat ik geluk heb gehad. Ik heb het van onder tot boven opgeknapt, en het overgrote gedeelte is eigenlijk nog niet eens gedaan. Ik had het niet zo erg in de gaten, tot een vriend me er laatst op aansprak dat de tuin toch ook wel aardig verwaarloosd oogde. Die ga ik in de lente maar eens lekker aanpakken denk ik. Toch ben ik voor een gedeelte vast aan de slag gegaan. Ik heb een veranda en heb dus helemaal geen terras nodig, en toch vind ik het ook weleens lekker om uitgebreid in de zon te kunnen zitten. Ik heb dus een klein terras gebouwd, van mooie tegels die ik op de website www.123sierbestrating.nl vond. Diezelfde vriend had me ook op die website geattendeerd namelijk. Het was van het weekend zulk mild weer dat ik gewoon vast aan de slag ben gegaan. Aan het einde van de tuin heb ik nu een klein rondje gebouwd van tegels die ik naast elkaar legde en waar ik in de lente een bankje op plaats waar ik heerlijk van de zon kan genieten.