Bestel je tegels bij Tegels33.nl

Tegels bestellen? Neem dan eens een kijkje op Tegels33.nl. In het aanbod vindt je meer dan 3000 tegels onderverdeeld in categorieën zoals vloertegels, wandtegels, keramisch parket en terrastegels. Ook kun je zoeken op tegels voor een specifieke ruimte in jouw huis zoals, badkamertegels of keukentegels. Met de handige subcategorieën, duidelijke foto’s en uitgebreide informatie, zorgt Tegels33 ervoor dat je jouw ideale tegels online eenvoudig vindt. Weet jij al welke tegels jij gaat toepassen?

Tegels33

Bij Tegels33 ben je verzekerd van de scherpste prijs. Om dat zeker te stellen wordt de laagste prijsgarantie afgegeven. De scherpe prijs neemt echter niets weg van de kwaliteit van de tegels. Je krijgt altijd 1ste keus tegels van topmerken uit landen zoals Italië en Spanje bij Tegels33.nl. Online bestel je eenvoudig met iDeal of onder rembours. Bij een rembours bestelling, betaal je eerst een klein bedrag vooraf en het restant (per pin of contant) bij levering, bij de chauffeur. Voor de Belgische klant is er ook Mister Cash beschikbaar en voor de Duitse klant GiroPay.

Zoek jij een specifieke tegel en wil je deze graag in het echt bekijken? Dan kun je bij Tegels33 ervoor kiezen om een gratis proefstuk te ontvangen. Binnen enkele werkdagen wordt jouw proefstuk geleverd en kun je de ware kleuren en oppervlakte bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de showroom (op afspraak) te bezoeken. Wij raden je zeker aan om eens de showroom te bezoeken. Je kunt diverse tegels bekijken en ook advies op maat krijgen. De showroom van Tegels33 is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken. Geen tijd of zin om langs te komen? Stel al je vragen aan de vakkundige medewerkers via de live chat of per telefoon. Je wordt compleet vrijblijvend geholpen om de juiste tegels te vinden!