Dakkapel renovatie, daarvoor moet je bij Dakgroep Zuid zijn

Dakkapel renovatie

Dakgroep Zuid is de specialist op het gebied van dakkapel renovatie. Naast een 24/7 service bieden zij ook nog eens 10 jaar garantie op deDakkapel renovatie werkzaamheden. Waar kan je zoveel service tegenwoordig nog vinden? Ben jij van plan om dit bedrijf in te schakelen, dan kan je voordat de werkzaamheden plaats gaan vinden ook een offerte aanvragen. Op de website staat een formulier die je hier in kan vullen. Nadat je deze hebt verzonden krijg je zo spoedig mogelijk antwoord. Hierna kan jij beslissen of jij wel of geen gebruik  van deze diensten wilt nemen.

Wij waren zeer tevreden toen wij de offerte retour kregen en hebben meteen een afspraak gemaakt. Al jaren hebben wij een uitbouw op de zolder laten zetten. Na die tijd hebben wij er nooit meer iets aan gedaan en daar was het nu wel tijd voor geworden.

Een dakkapel renovatie was wel heel erg nodig na de storm

Dakkapel renovatieWij hadden de afspraak al staan voor een dakkapel renovatie, maar hadden geen rekening met de storm gehouden. Onze uitbouw hebben wij al jaren op het dak staan en daar nog nooit een laag verf overheen gedaan. Inmiddels zaten de schilfers op het kozijn en de staat van het raam was ook niet goed meer. Wij kregen deze niet meer helemaal dicht, maar daar hebben wij verder geen aandacht aan geschonken.

Op een koude avond zaten wij beneden televisie te kijken. De storm en de regen raasden om ons huis heen. Op een gegeven moment hoorden wij een vreselijk kabaal in de achtertuin. Toen wij gingen kijken zagen wij een gedeelte van onze uitbouw van het dak op het gras liggen, dat was schrikken.

Gelukkig heeft het bedrijf Dakgroep Zuid ook een 24/7 service. Zij zijn meteen langs gekomen om ons te helpen. In eerste instantie werd er een noodreparatie uitgevoerd, de echte afspraak voor de reparatie was een dag later.