De beste bloemist van Sevenum

bloemist sevenum

bloemist sevenumMocht jij hier in de buurt wonen dan heb ik de beste bloemist van Sevenum voor jou gevonden. Hier ga ik regelmatig heen om mooie boeketten voor bij mijn thuis of als cadeau te kopen. Ik vind het ongelofelijk mooi staan bij ons op de eettafel, want daar brengt het dan toch wat kleur. De rest van onze inrichting is vrij simpel en daarom wil ik er eigenlijk voor zorgen dat ik ten allen tijden wat groen hier heb. Het is fijn dat degene die daar werkt echt luistert naar jouw wensen en daardoor krijg je echt iets wat bij jouw smaak past.

Echt een aanrader!

Deze bloemist in Sevenum heb ik leren kennen door een vriendin. Zij ging hier altijd al heen en gaf mij de tip om dat ook eens te doen. Sinds die eerste keer ben ik daar nu een vaste klant en kom ik bijna wekelijks. De prijzen zijn hier heel erg schappelijk en dat zorgt ervoor dat het ook leuk blijft om hier iets aan te schaffen. De kwaliteit is ook top, want de meeste dingen blijven minimaal een week staan voor ze beginnen te verwelken. Mocht jij benieuwd zijn naar het assortiment, ga dan zeker binnenkort eens een kijkje nemen!