De openslaande deuren die ik heb gevonden waren de beste tot nu toe

downloadNu dat ik al een tijd hier woon ben ik erachter gekomen dat ik daarbij zonder problemen nieuwe deuren kan bestellen die ik hebben wil. Door dat we nu binnen in huis aan de slag zijn gegaan om zo ervoor te zorgen dat we ook de deuren meenemen mocht ik ze uit zoeken van mijn vriend. Hij vertrouwde mij daarop en ik ging met volle enthousiasme zoeken. Ik ben eerst in de winkel zelf gaan zoeken naar de deuren maar kon ze tot op heden nog niet vinden waardoor ik uiteindelijk het internet op ben gegaan in de hoop dat ik daar wel zou slagen. Zo kreeg ik een tal van bedrijven te zien via het internet die mij de deuren konden aanbevelen, het probleem is alleen dat ik ze allemaal niet leuk genoeg vond.

 

Ik had uiteindelijk de website gevonden waar ik wel kon slagen

 

Nu dat ik het een beetje heb opgegeven kwam ik terecht bij de website van Different Doors en wist ik al vrij snel dat ik bij hun terecht kon voor de openslaande deuren die ik al een tijdje naar op zoek ben. Het enige nadeel wat ik wel vond is dat de prijzen niet beschikbaar waren op de website waardoor ik een offerte moest opmaken. Het slimme daarvan is dat je eigenlijk al een stap heb gezet en er zo achter kan komen of dat het de prijzen zijn die je aantrekkelijk genoeg vindt of niet. Zo hoefde ik niet meer te twijfelen en heb ik gelijk besloten om bij hun de deuren te bestellen die ik wil hebben. De wachttijden die hun hanteren waren ook nog eens aan de lage kant waardoor ik de eerstvolgende werkdag de deuren al kon laten hangen.