Eric Kuster stijl meubels: Metropolitan Luxury

Indruk zal je maken met Eric Kuster stijl meubels. Deze bekende top designer van Nederlandse bodem heeft over de hele wereld furore gemaakt. Zijn interieurs zijn sexy, comfortabel en weelderig. Hij beschrijft zijn stijl als Metropolitan Luxury – de essentie is om sfeer te creëren, van klassiek tot zeer modern. Zijn eigen stof- en meubelcollecties vormen de hoeksteen van de levensstijl die hij uitdraagt.

Eric Kuster stijl meubels voor modieuze mensen

De combinatie van materialen en texturen geeft zijn interieurs hun sexy en weelderige ambiance. Vroeger omschreef hij zijn stijl als glamorous – maar tegenwoordig wordt dat woord voor alles en iedereen gebruikt. Eric koos ervoor om zijn stijl om te dopen tot Metropolitan Luxury – tevens de naam van zijn boek. De meubels en stoffen van Eric Kuster zijn voor mensen die zichzelf sexy en modieus vinden. Het zijn steevast mensen die met niets zijn begonnen en nu de middelen hebben voor die specifieke levensstijl.

Internationale allure

Eric Kuster ontwerpt meubels en interieurs voor klanten van over de hele wereld. Hij is gevestigd in de nieuw stijl capital, Londen, maar reist de hele wereld over: van Amsterdam tot New York, van Dubai tot Phuket en van Ibiza tot Londen. Hij ontwierp de interieurs van onder meer de Jimmy Woo club in Amsterdam, het Camp Nou stadion in Barcelona en luxe villa´s in de Silicon Valley en Curação.

Al deze invloeden – mensen en materialen – vind je terug in de stijl van zijn meubels. Van strak modern, tot weelderig velours. Van glanzend goud tot stoer leer. Al zijn meubels zijn stuk voor stuk show stoppers in een interieur. De Eric Kuster stijl meubels zijn altijd het middelpunt van een interieur.