Het beste haardhout bestel je hier!

haardhout

Handighaardhout

Grote hoeveelheden haardhout kan nog wel eens lastig zijn heb ik ondervonden. Zelf kocht ik dit altijd bij het tuincentrum, maar mijn auto was eigenlijk nooit groot genoeg. Daarom moest ik erg vaak op en neer om een nieuwe lading te kopen, zeker in de winter. Daarnaast probeerde ik ook vaak om het zelf te drogen, maar hiervoor is mijn achtertuin ook niet groot genoeg. Een vriend van mij vertelde me over deze website, waar hij zelf altijd bestelt. Daar ben ik dan ook direct gaan kijken. Het assortiment is groot, voor iedereen is er wel iets te vinden. Ook is het erg fijn dat je onwijs grote hoeveelheden tegelijkertijd kunt kopen. Als je hier plek voor hebt, zou ik je dit zeker aanraden want het scheelt veel geld. Wij hebben zelf een mooi rek in de tuin staan waar wel een heel pallet in past zo ongeveer. Deze hadden we tot voor kort nooit helemaal vol, omdat ik dan wel vaak zou moeten halen.

Besparenhaardhout

Toen ik haardhout online heb besteld kregen wij in 1 keer zoveel geleverd dat de hele kast vol stond. Dit heb ik gedaan net voordat de winter begon en pas in februari heb ik weer een nieuwe bestelling hoeven plaatsen om onze kachel te laten branden. Ook was het een stuk minder duur en geld besparen is natuurlijk altijd fijn. Mocht jij nu ook hierin geïnteresseerd zijn, dan zou ik je zeker aanraden om eens online te kijken bij 123hout. Voor meer informatie kun je hen ook mailen, want ze reageren erg snel!