Ik voel me een stuk veiliger met deze goede veiligheidssloten op de garage

Ik voel me een stuk veiliger met deze goede veiligheidssloten op de garage

582637_374750735914259_1029315243_n
Sinds er bij mij ingebroken is, voel ik me anders in mijn huis, echt stukken minder veilig. Ik ben er eigenlijk nooit zo mee bezig geweest, dat er zich vreemden toegang konden verschaffen tot mijn woning, was me er nooit echt van bewust dat ik daar ook maar enig risico mee liep. Ik dacht bovendien dat ik het aardig zeker voor elkaar had hier in huis, dat ik genoeg voorzorgsmaatregelen had genomen mogelijke dieven te ontmoedigen hier binnen te komen. Ik heb ontdekt, door dit gebeuren, dat mijn voorzorgsmaatregelen misschien toch niet erg verstrekkend waren en dat ik best iets meer had kunnen doen, altijd al. Het is nog geluk hebben namelijk dat er niet eerder inbrekers zijn geweest hier, dat dit tot nu toe de enige gelegenheid was. Het is alsof ik het op me heb afgeroepen met hoe erbarmelijk de veiligheidssloten op mijn garage bijvoorbeeld waren als ik ze vergelijk met de sloten die ik er nu heb zitten. Deze veiligheidssloten die ik nu heb, die via de website van Different Doors, zijn echt van een heel andere orde dan die ik eerst had, echt van een goede kwaliteit. Knappe inbreker die hier nog langs weet te komen namelijk! Het installeren van de veiligheidssloten heeft wel een effect gehad op het onrustige gevoel dat ik voorheen had, dat heb ik inmiddels stukken minder. Dat komt omdat ik er nu actief wat aan heb gedaan natuurlijk. Toch zit de schrik me nog behoorlijk in ‘t lijf, maar het voelt anders als je actie hebt ondernomen, wanneer je alles hebt gedaan wat er maar te doen valt toekomstige inbrekers een halt toe te roepen op het gebied dat echt van jouzelf is.