Mijn nieuwe teak bed!

teak bed

Net even andersteak bed

Afgelopen week heb ik mijn nieuwe teak bed ontvangen en ik ben er zo ongelofelijk blij mee. Ik wilde al best lang een nieuwe, maar vond het bij reguliere winkels niet mooi. Daar ziet alles er heel standaard uit en dat past niet bij ons huis. De inrichting van onze woning is best wel natuurlijk. Daarom gebruiken we veel hout, aardekleuren en niet veel standaard dingen zoals je die bij de IKEA vindt. Bij de kringloop had ik laatst al een super mooie gezien, maar deze was helaas te klein voor ons matras. Duurzaamheid vind ik ook erg belangrijk en daarom koop ik ook liever tweedehands, maar in dit geval is dat erg lastig te vinden. Toen ben ik online gaan zoeken naar een mooie ombouw voor ons matras van 2 meter bij 2 meter. Uiteindelijk heb ik die gevonden en ik wil nu iedereen aanraden om een kijkje te nemen op die website.

teak bedHelemaal hip

De site waarover ik het heb is De Teakhoeve. Zij maken zelf heel veel verschillende meubels van deze houtsoort die erg lang mee gaat. De service is onwijs goed, levering is snel en met al je vragen kun je gemakkelijk terecht, hiervoor vind je op de site alle informatie. Ze verkopen er ook dingen als banken, stoelen en kasten. Dus mocht je op zoek zijn naar iets nieuws, maar niet iets willen wat iedereen al heeft, dan moet je hier echt even kijken. Sommige meubels zijn ook vintage, wat nu helemaal een trend is.