Mooie houten vloeren nabij Zoetermeer

houten vloeren Zoetermeer

Voor mooie houten vloeren nabij Zoetermeer, moet je bij Nedo Kurk en Parket zijn. Omdat wij al een tijd op zoek waren naar iets anders voor op onze vloer, zijn wij bij dit bedrijf uitgekomen. Jarenlang hebben wij een vreselijke rood tapijt op de grond gehad, dit was uit pure nood. Want toen wij te horen kregen dat wij dit huis konden huren, waren wij zo blij, maar geld hadden wij niet. Alles wat wij voor een prikkie konden overnemen hebben wij genomen. Daar was het rode tapijt dus één van, maar daar konden wij even mee vooruit.  houten vloeren Zoetermeer

Geweldige service

Vanaf het moment dat wij hadden besloten om het rode tapijt in te ruilen voor een mooie houten vloer in Zoetermeer, zijn wij naar de winkel Nedo Kurk en Parket gegaan. Hier hebben wij met een medewerker gesproken die ons heeft geholpen met een juiste keuze te maken. Zo kregen wij verschillende soorten te zien, waar wij later een keuze uit hebben gemaakt.

Ondertussen zijn wij al een maand verder en hebben nu een geweldig mooie woonkamer gekregen. Wij hebben de keuze gemaakt uit lichte planken en dat maakt onze woonkamer een stuk lichter. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe aankoop.