Nieuwe kozijnen nabij Gouda

kozijnen Gouda

Sinds wij nieuwe kozijnen nabij Gouda hebben laten plaatsen, ziet onze woning er een stuk netter uit. Voorheen waren deze rot en zelfs een likje verf maakte hier geen verschil. Daarom hadden wij besloten om ons huis op te knappen en te beginnen met de sponningen van de ramen. Als hier al iets aan veranderd kon worden, leek het meteen al een stuk beter. Voordat dit zover was hebben wij naar een goede aannemer gezocht en ook gevonden. Op de website van Schults Timmer- & Bouwbedrijf konden wij zien waarvoor wij hun hulp in konden zetten. kozijnen Gouda

Geweldig bedrijf

Meteen hebben wij een afspraak gemaakt met Schults Timmer- & Bouwbedrijf. Zij konden ons geweldig helpen met het plaatsen van nieuwe kozijnen nabij Gouda. Als eerste was er een medewerker langsgekomen om te kijken wat er allemaal gedaan moest worden. Daarna kregen wij een offerte en deze was ons zo meegevallen dat wij meteen een definitieve afspraak hebben gemaakt. Een tijd later kwamen zij al langs om de ramen een nieuwe uitstraling te geven door middel van nieuwe sponningen te plaatsen.

Ons huis ziet er weer stralend uit en dat hebben wij te danken aan Schults Timmer- & Bouwbedrijf. Echt een top bedrijf met een geweldige service en professionele medewerkers.