Slotenmakers zorgen voor een veilig gevoel in huis

Een slotenmaker heeft verstand van verschillende soorten sloten en sluitsystemen. Vaak kunnen slotenmakers je ook adviseren over de beveiliging van je huis of bedrijfspand, zoals het plaatsen van inbraakwerende sloten en deurbeslag met beveiliginHand of carpenter at lock installationg. Een professionele slotenmaker heeft een tweejarige gecertificeerde beroepsopleiding gevolgd en heeft de benodigde certificaten en keurmerken om zijn vak uit te oefenen.

 

Lock and keyReparatie of vervanging van slot

 

Is je deurslot kapot of moet er een nieuw slot in je deur geplaatst worden? Hier heb je een slotenmaker voor nodig. Bijvoorbeeld als u in Heerlen woont kunt u eens kijken op slotenmakersheerlen.nl. U vindt hier meer informatie over hoe snel zij ter plaatsen kunnen zijn in noodgevallen. Als het slot defect is geraakt kan het misschien gerepareerd worden maar bij inbraak of poging tot inbraak zal je het slot waarschijnlijk liever laten vervangen. De slotenmaker kan je advies geven welk slot of sluitsysteem het veiligst is en kan het slot of systeem monteren of installeren.

 

Security cameraInbraakbeveiliging

 

Slotenmakers doen dus meer dan alleen sloten repareren of monteren. De beveiliging van woonhuizen of bedrijfspanden is vaak onderdeel van hun vak en behalve sluitsystemen kan je in veel gevallen ook voor alarminstallaties bij de slotenmaker terecht. Een erkende slotenmaker heeft een certificaat of keurmerk en kan een beveiligingsplan voor je opstellen door bijvoorbeeld het hang- en sluitwerk aan te passen. Zodat de kans op inbraak zo klein mogelijk wordt.

 

Meer informatie over een slotenmaker? Bijvoorbeeld wanneer je een sleutel kwijt bent, dan is dit artikel iets voor u!