Tevreden over mijn digitale schakelklok

Een vriend tipte mij om een digitale schakelklok aan te schaffen voor mijn kweek. Ik heb een kleine kweek, dus ik dacht dat het niet echt nodig was, ik kon het prima zelf controleren. Maar op de een of andere manier bestelde ik het toch, het kon niks kwaad. Nou, sindsdien ik mijn digitale schakelklok geïnstalleerd heb, kan ik niet meer zonder. Het is zo idioot handig om dit zo te kunnen controleren. Ook merk ik, dat op de een of andere manier, mijn kweken veel beter gaan. Ik had mezelf dus toch iets te overschat, alsof ik het zelf wel kon. En bovendien, je hebt veel meer tijd! Je hoeft niet om de haverklap met je kweek bezig te zijn. Een ideale situatie dus!

growexpert

Ook heb ik meteen nieuwe voeding besteld, dit keer van een ander merk, omdat ik wil kijken hoe mijn planten hierop reageren. Het is erg leuk om hier een beetje onderzoek naar te doen. Uiteindelijk wil je jezelf steeds verbeteren met je kweek. Het best haalbare, daar gaat toch iedereen voor!? Het begon als een hobby maar het is nu onderhand wel echt een werk geworden. Ook denk ik erover om het uit te breiden, het lijkt me leuk om een wat grotere kweek te hebben. Iets meer werk, maar waarschijnlijk ook meer plezier.