Voor mijn expats kies is voor de serviced apartments Eindhoven

Hartje-Gent-B-1131-210x150Voor mijn expats kies is voor de serviced apartments Eindhoven

 

In mijn bedrijf werk ik veel internationaal, ik zorg altijd voor een zo divers mogelijke groep aangezien ik heb gemerkt dat dit mij voordeel oplevert. Iedereen draagt namelijk echt weer eigen dingen bij, uit hun andere culturen en gewoonten, en dat zorgt ervoor dat ik een zo breed mogelijke markt kan bedienen. Zo komt het dat ik vaak expats naar Nederland haal, ook voor bijvoorbeeld tijdelijke klussen. Ik werk veel met consultants die ik uitzend of in mijn eigen werkzaamheden of bedrijf gebruik en die moet ik natuurlijk voor die periodes wel gewoon goed onderdak kunnen bieden. Ik maak daarom gebruik van de serviced apartments Eindhoven die er hier zijn. De stad van de techniek die Eindhoven is, biedt vele mogelijkheden voor expats, omdat hier vaak specifieke kennis vereist is op projecten. Daarom komt het dat er in Eindhoven vele expats gehuisvest zijn. Ik heb zelf gemerkt dat ik de serviced apartments Eindhoven van de Corporate Housing Factory het beste vind, want ze zijn volledig ingericht op de expats, ze zijn er letterlijk voor gemaakt. De expat heeft hier toch een gevoel van thuis want hij of zij heeft een eigen appartement, maar met wel alle luxe die je in een hotel ook vindt. Zo is er altijd de mogelijkheid voor diverse dingen zoals sportscholen en zwemfaciliteiten in de buurt en heb je een eigen schoonmaker, om maar wat voorbeelden te noemen.