Zeer tevreden over Riool Ontstoppingservice Limburg

Riool Ontstoppingservice Limburg

Riool Ontstoppingservice Limburg, dit is waar ik dringend naar op zoek was toen ik na het douchen er pas achter kwam dat mijn badkamer blank stond. Al een aantal weken viel het mij al op dat het water langzaam wegliep tijdens het douchen maar zodra ik de kraan uitzette liep het water alsnog snel weg. Maar dit keer was het anders, ik voelde aan mijn voeten wel dat het water tijdens het douchen niet wegliep. Maar omdat ik het douchegordijn dicht had, kon ik niet zien dat het water inmiddels al onder de deur door liep van de badkamer zo de gang in. Toen ik klaar was met douchen, deed ik nietsvermoedend het douchegordijn aan de kant. Toen ik met mijn voeten op het doordrenkte douchematjes stapte schrok ik. Snel heb ik mij wat afgedroogd en aangekleed.  

Riool Ontstoppingservice Limburg

Snelle service

Omdat ik boven houten vloeren heb, is het water zo langs de plinten gelopen wat vervolgens uitkwam in de gang beneden. Het leek wel alsof het beneden in de gang aan het regenen was. Omdat er natuurlijk ook stopcontacten overal aanwezig zijn, kreeg ik het letterlijk benauwd.  Snel heb ik mijn mobiel gepakt en ben ik op het internet gaan kijken op zoek naar een loodgieter die zo spoedig mogelijk bij mij kon zijn. Al snel vond ik, Riool Ontstoppingservice Limburg. Dit bedrijf was echt binnen 10 minuten bij mij thuis met het juiste apparatuur. Het water heeft de loodgieter weggepompt en de verstopping is ook verholpen. 

Riool Ontstoppingservice Limburg